ARENAIT

ASUS a prezentat in Romania perifericele PNK, o carcasa si un monitor nou

Am luat parte la un eveniment foarte frumos alaturi de ASUS la unul dintre hotelurile din Centrul Vechi, o locatie excelenta pentru a prezenta noile produse PNK.

asus pink (14)

Am luat contact cu noile periferice Pink, dar si cu o carcasa noua si un monitor urias de 35″. Acesta are o rezolutie de 3440 x 1440 pixeli, HDR, 21:9 format si o rata de refresh de 200Hz.

Se numeste PG35VQ, face parte din seria ROG, are iluminare Full Array, G-Sync, sistem de racire activ si inclusiv un convertor digital-analog DAC ESS 9118 Hi Fi.

Carcasa prezentata a fost Strix Helios, cu panouri din sticla fumurie, sasiu din aluminiu, iluminare Aura RGB, posibilitatea de a monta 2 placi video verticale si spatiu mare pentru wire management.

asus pink (4) asus pink (5) asus pink (9) asus pink (10) asus pink (11) asus pink (16) asus pink (17) asus pink (19) asus pink (20) asus pink (24) asus pink (26)

Cat despre periferice, acestea le stiti, dar dispun de o noua culoare. Este vorba de tastatura Strix Flare, ROG Gladius II Origin, Strix Fusion 300 si ROG Sheath.

Practic aceste noi versiuni vin in plus cu noua culoare Pink, ele fiind aceleasi periferice normale pe care probabil le stiti deja. Nimic nu a fost schimbat la ele in afara de culoare.

Personal imi place tastatura, arata foarte bine pe aceasta culoare si fara sa par…mi-as cumpara una. Are doua finisaje mate, gri si roz, cu iluminare RGB si switch-uri MX Red, Brown sau Blue.

SURSA ARTICOL AICI

Lasă un răspuns