ARENAIT

ASUS ZenFone 6 a fost lansat si are o camera foto interesanta

In aceasta noaptea a fost lansat ASUS ZenFone 6, un nou telefon de tip high end care in teorie este un rival pentru OnePlus 7. Pretul, dar si specificatiile foarte bune, par sa faca din acest telefon alegerea ideala.

ZenFone 6 are la interior platforma Snapdragon 855, o baterie generoasa de 5000mAh, dar si o camera duala de tip flip de 48MP. Telefonul nu are notch, are senzorul de amprenta pe spate, iar memorie este de 8GB RAM si 256GB de stocare tip UFS 2.1.

Tavita pentru SIM ofera 2 sloturi pentru cartele si un slot pentru cardul microSD. Deci poti avea si dual SIM si card microSD in acelasi timp.

Camerele duale sunt de 13 si 48MP, senzorul fiind un Sony IMX 586. Pot filma 4K la 60FPS, ofera stabilizare electronica, iar mecanismul este unul de tip flip. Camera se ridica pe fata atunci cand alegi camera frontala din interfata camerei.

Ecranul este un IPS de 6.4 inch cu spectru DCI-P3, 600nits luminozitate si exista chiar si jack audio la baza telefonului.

ASUS ZenFone 6 mai ofera o baterie generoasa de 5000mAh cu incarcare rapida, va primi Android 10 Q si inclusiv Android 11 cand o sa fie lansat anul viitor.

Pretul este de 500 de euro si va fi disponibil din 23 mai.

SURSA ARTICOL AICI

Lasă un răspuns