ARENAIT

Daca inca nu folosesti Windows cu licenta, acum e momentul sa-ti iei una la reducere

Licentele de Windows sau Office nu mai sunt atat de scumpe, mai ales daca alegi sa le cumperi de la magazine care vand aceste coduri la preturi foarte mici. Licentele sunt valabile si chiar puteti acum sa va luati o gramada de licente fiind o campanie buna de reduceri.

In primul rand va recomand sa folositi cuponul ANT20 pentru un discount de 20%.

Sa va dau exemple de licente, puteti procura una pentru Windows 10 Pro OEM Global la doar 13 euro. O astfel de licenta am si eu de vreo 4 ani, dar de Windows 8.1 cu care am activat si Windows 10. Merge bine. Link AICI.

Un alt exemplu este Office 2016 Professional Plus Global pentru 35 de euro, un pret bun pentru o licenta care include tot pachetul. Eu inca rulez Office 2010 si cred ca o sa fac un upgrade. Link AICI.

Best buy mi se pare chiar Office 2019 Professional Plus Global pentru ca diferenta fata de 2016 este mica la bani. Aceasta costa 54 de dolari, dar ai un soft nou si o perioada buna nu iti mai bati capul. Link AICI.

Oferte sunt multe, de la Windows 10 Enterprise pana la pachete care includ Office si Windows 10 la 64 de euro. Aveti LINK AICI cu toate ofertele de toamna.

SURSA ARTICOL AICI

Lasă un răspuns