ARENAIT

Google Pixel 4 nu mai are rost sa fie lansat

Daca anul trecut am crezut ca Google ne trolleaza, anul acesta nu mai este nici un dubiu. Telefonul nu este lansat, dar deja exista pe Youtube prezentat de la cap la coada. Daca as fi Google as renunta complet la evenimentul de lansare. Nu cred ca mai are rost. Cred ca jurnalistii care vor ajunge la eveniment au pregatite articolele de acasa, doar sa completeze cu extra informatii si sa le publice. Pixel 4 si Pixel 4 XL sunt deja cunoscute. Stim cum arata, stim ce hardware au. La ce mai e nevoie de lansare?

Am impresia ca lui Google nici macar nu ii pasa ca aceste telefoane au ajuns pe internet. Nu pot sa inteleg ce se intampla, dar mi se pare de prost gust.

Colegul meu Razvan spunea ca daca Google are de gand sa mai tina evenimentul de lansare, macar sa il termine rapid: „Asta e telefonul! Multumesc, la revedere! Aaa, si costa atat”

Imi place design-ul, imi plac culorile. Pare mai reusit decat iPhone 11. Sa vedem si cum se simte si cat de buna o sa fie camera foto. Sperati sa fie altfel?

SURSA ARTICOL AICI

Lasă un răspuns