ARENAIT

HTC a lansat Exodus 1S – telefon pentru blockchain

HTC a mai lansat un telefon pentru blockchain, de data asta un model cu un hardware mai modest. Se pare ca HTC crede in criptomonede (eu nu) si in tehnologia blochchain.

Telefonul vine cu un hardware foarte slab: Snapdragon 435, 4GB RAM, ecran de 5.7 inch HD in format 18:9, 64GB de stocare, slot microSD, slot micro USB si jack de 3.5mm.

Camera de pe spate este de 13MP, are baterie de 3000mAh, BT 4.1, Android 8.1!!! Si slab si cu soft vechi. Insa acesta nu este un telefon obisnuit ci unul pentru blochchain.

Pe un astfel de telefon poti rula un nod Bitcoin si poate stoca pe cardul microSD intregul leadger Bitcoin care are 260GB si creste cu 60GB pe an.

Cu acest leadger poti verifica tranzactiile si poti avea mai multa siguranta, iar prin SPV sau Simplified Payment Verification, un 3rd party, primesti validare pentru tranzactii.

In cazul in care va intrebati de ce telefonul are un hardware vechi si un soft vechi, aflati ca doar un singur nod Bitcoin poate rula pe telefon si doar pe acest hardware.

SURSA ARTICOL AICI

Lasă un răspuns