ARENAIT

Huawei a lansat o versiune noua de P30 Pro cu Android 10

Huawei a lansat o noua versiune de P30 Pro cu Android 10 la bord. Cum este posibil? De ce au facut asa ceva? Este simplu de inteles si va explic imediat ce strategie au folosit si cat de bine au gandit situatia.

Conflictul cu Trump nu s-a incheiat, ba din contra. Pare ca este din ce in ce mai grav si s-ar putea sa nu se sfarseasca deloc bine, chiar daca Microsoft, da, chiar ei, le-a sarit in aparare.

De ce a lansat Huawei o versiune noua de P30 Pro? Pentru ca in continuare ei nu pot folosi sistemul Android pentru telefoane noi, iar P30 Pro nu este nou ci este lansat la inceputul anului.

Astfel, au venit cu o noua versiune a telefonului, practic model existent, in care au implementat Android 10. Pentru ca daca lansau un telefon nou NU puteatu pune acest sistem de operare pe el. Cum nici nu credem ca se va intampla cu seria Mate in toamna.

Asa ca Huawei a gasit o solutie ieftina, foarte inteligenta si asa au lansat P30 Pro….cu un spate foarte frumos care seamana izbitor de mult cu Pixel.

Android 10 vine cu toate serviciile Google pe noul P30 Pro, deci nu va faceti griji. Ce parere aveti despre aceasta miscare? Ce credeti ca se va intampla in toamna cu seria Mate? Vine sau nu cu Android? Si daca vine cu Android, va avea sau nu serviciile Google?

Pe de o parte, aceasta miscare a companiei are doua fete: una inteligenta si una de disperare. Este clar ca Huawei nu se simte bine dupa tot acest scandal si ca intr-un fel sau altul, oricat s-ar bate ei cu pumnul in piept ca pot si pe cont propriu, apele sunt inca tulburi si nu se stie daca vor reusi.

SURSA ARTICOL AICI

Lasă un răspuns