ARENAIT

Logitech actualizeaza 3 mousi cu noul senzor HERO 16K

Logitech a anuntat un nou senzor ce va echipa actualii mousi de gaming. Este vorba de senzorul HERO 16K, iar mousii care vor primi un update sunt: G903, G703 si G403.

Încă de la apariția sa, senzorul HERO exclusiv Logitech reprezintă o inovație în materie de tehnologie utilizată pentru senzorii optici, iar oamenii sunt încântați de el, a declarat Ujesh Desai, vicepreședinte și director general la Logitech Gaming. Extinderea ariei de utilizare a acestui senzor și implementarea sa în structura altor mouși existenți în gama Logitech gaming a fost o decizie evidentă și ne bucurăm să oferim mai multor jucători precizia și autonomia necesară pentru o performanță cât mai bună.

Noul senzor este mai precis si de 10 ori mai eficient energetic decat generatiile anterioare. Autonomia in cazul lui G903 este de 140 de ore. La fel se intampla si cu G703. Acesta are o greutate mai redusa si o autonomie de 35 de ore dupa upgrade. G403 sufera aceleasi modificari pozitive.

Noile produse in varianta facelift vor fi disponibile pe LogitechG.com si in magazinele partenere incepand cu luna iunie la urmatoarele preturi: 689 lei, 459 lei si 309 lei.

SURSA ARTICOL AICI

Lasă un răspuns