ARENAIT

OnePlus 7T si 7T PRO: specificatii tehnice

Daca ieri va povesteam ca noua generatie OnePlus urmeaza sa fie mai ieftina, azi aflam mai multe detalii tehnice despre 7T si 7T PRO, dintr-o serie de scapari pe internet.

Un cont de twitter (OnLeaks) si un site de tech din India (CompareRaja) ne-au oferit recent informatii complete despre cele doua modele pe care OnePlus planuieste sa le lanseze anul acesta. Traditional, acestea vor avea terminatia T la finalul denumirii terminalelor deja lansate anul acesta – 7 si 7 PRO. Ambele modele vor avea la bord cele mai noi versiuni de procesoare Snapdragon – 855 Plus, vor oferi spatiu de stocare de 256 GB si vor avea memorie de 8 GB RAM. In plus, va fi pastrat senzorul de amprenta integrat in display, iar sistemul de operare va fi Oxygen OS, bazat pe Android 10.

Ne asteptam ca ambele sa aiba camere selfie de 16 MP, iar camerele principale sa fie triple – una cu senzor de 48 MP, una cu telefoto si una cu ultra-wide de 16 MP. Este imbucurator ca vor fi ambele dotate cu senzor ultra-wide, semn ca OnePlus si-a invatat lectia, intr-un final si a realizat ca partea foto este extrem de importanta in ziua de astazi. Si, mai ales, e bine ca a realizat ca parte din succesul comercial al ultimelor lor modele se datora tocmai imbunatatirilor aduse camerei foto.

La nivel de baterie vom avea parte de 3800 mAh la OnePlus 7T si 4085 mAh la OnePlus 7T PRO, cu aceeasi incarca rapida proprietara – Dash Charging – la 30W. Ecranul modelului mai mic va fi un FHD+ de 6.55 inci, iar cel mare va avea QHD+, de 6.65 inci. ambele vor fi OLED si vor avea refresh rate de 90 Hz.

Credeti ca vor avea succes cele doua modele?

Sursa: androidauthority.com

SURSA ARTICOL AICI

Lasă un răspuns