ARENAIT

Samsung a prezentat in Romania noua serie Galaxy A

Samsung a prezentat zilele trecute noua serie A si in Romania. Discutam despre A10, A20e, A40, A50, A70 si A80. Acestea au fost prezentate si sunt disponibile si la noi pentru cumparare.

„Din momentul în care am decis să renunțăm la seria J, ne-am focusat întreaga atenție dezvoltării unei noi game mid-range, care să înglobeze cele mai bune specificații într-o serie de telefoane gândite pentru un spectru cât mai larg de consumatori. Am incorporat acele feature- uri care contează cel mai mult pentru utilizatori: cele mai recente inovații ale camerei, un design surprinzător și performanță de top. Pentru că un segment important de utilizatori îl reprezintă generația Z, am gândit un smartphone care inaugurează o experiență mobilă nouă – anume Galaxy A80, primul telefonul cu cameră rotativă de la Samsung”, a declarat Tiberiu Dobre, Head of IM Division Romania & Bulgaria, Samsung Electronics România.

Dintre toate modelele cel mai interesant este Galaxy A80 si pe el o sa ne focusam si noi. Este cel mai bine dotat avand un ecran AMOLED de 6.7 inch Full HD, Dolby Atmos si baterie de 3700mAh.

Dispune de incarcare rapida de 25W, 128GB de stocare, 8GB RAM, camera de 48MP, 8MP si TOF, Bluetooth 5.0 si Snapdragon 730. Camera este cea care este inedita fiind una care se roteste si devine si camera frontala.

SURSA ARTICOL AICI

Lasă un răspuns