ARENAIT

Samsung lucreaza la propria lor versiune de Deep Fusion

Functia Deep Fusion implementata pe noile iPhone-uri va fi folosita si de Samsung. De fapt, coreenii lucreaza la propria lor versiune alaturi de un NPU dedicat pentru fotografii si filmari. V-am pus o intrebare in articolul de lansare al noilor mere muscate. Ati raspuns?

Informatia vine de la Ice Universe, cel care a prezentat si noile ecrane cu notch de la Samsung. Tot el mai spune ca Samsung va implementa pe S11 si un NPU, adica un Neural Processing Unit doar pentru poze si filmari. Este o sursa de incredere cand vine vorba de produsele Samsung.

Deep Fusion este o functie care combina mai multe fotografii pentru a obtine una singura cu detalii foarte bogate, culori cat mai bune, contrast cat mai bun, per total o fotografie buna.

Inainte ca tu sa apesi pe declansator, telefonul deja realizeaza cateva fotografii pe care le combina alaturi de cea pe care o faci tu. Se intampla magie in telefon si tadaaam, o poza reusita.

Probabil Samsung o sa vina cu o denumire noua, insa este de apreciat ca integreaza si ei aceasta functie care, cel mai probabil, se va dovedi un succes. Inca nu a testat nimeni acest Deep Fusion, dar nu mai dureaza mult pana o sa vedem in actiune noile iPhone-uri alaturi de functiile lor. Dupa Samsung probabil o sa vedem aceasta functie si pe Huawei, Xiaomi si alte telefoane.

SURSA ARTICOL AICI

Lasă un răspuns