ARENAIT

Synology anunta DS419 Slim – un NAS mic si puternic

Synology a lansat un nou NAS, de data aceasta unul micut si puternic. Acest nou model vine pe piata ca un raspuns pentru utilizatorii care isi doresc o performanta superioara dar intr-un format compact, portabil si elegant.

Dimensiunile nu depasesc 15cm pe fiecare latura si are in jur de 700 grame. Dispune de 4 locasuri pentru HDD de 2.5 inch pentru un total de 20TB. Are doua porturi Gigabit utilizate pentru Failover si Link Aggregation.

Are un procesor dual core de 1.33 GHz, 512MB memorie RAM DDR3L cu viteze de lucru de 223MB/s la citire si 94MB/s la scriere. Suporta configuratii RAID 0, 1, 5, 6, 10, avand totodata la dispozitie si tehnologia Synology Hybrid RAID.

Sistemul de operare este DiskStation Manager, ceea ce inseamna ca pe langa formatul compact si performantele bune, ofera si functionalitate bogata si intuitiva.

Consumul de energie este de 20W in utilizare si 7W in modul hibernare, produce un sunet de 20.3 dBA, deci este prietenos si cu consumul si confortul tau. Detalii suplimentare AICI.

SURSA ARTICOL AICI

Lasă un răspuns