ARENAIT

Tu folosesti o bratara fitness? [Castiga una de la Samsung]

Avem un concurs pentru voi, unul simplu care nu necesita sa aveti o retea de socializare. Totul se intampla aici pe site, fara concursomani, fara extragere random. Aveti posibilitatea sa castigati o bratara Galaxy Fit E doar daca sunteti sinceri.

Reguli nu avem prea multe. Trebuie doar sa ne spui in comentarii, sincer, de ce ai nevoie de acesta bratara. Poti sa ne spui ca o vrei ca sa o vinzi dupa pe OLX, nu ne suparam. Apreciem sinceritatea voastra. Insa preferam sa o dam cuiva care chiar are nevoie.

Preferam sa alegem NOI castigatorul. Vom lua in calcul daca esti un cititor fidel, daca esti activ pe site si daca esti sincer. Bine, asta nu avem cum sa stim, insa speram ca o sa ne spui.

Bratara este sigilata, nici nu am vrut sa o desfac pentru a lasa castigatorului experienta aceasta. Fara alte discutii, succes la postat comentarii sincere 🙂

Perioada concursului este de o saptamana, adica de azi pana pe 19 septembrie inclusiv. Castigatorul va fi ales tot in acest articol a doua zi. Daca esti din Bucuresti iti dam premiul personal, altfel platesti tu transportul.

SURSA ARTICOL AICI

Lasă un răspuns