ARENAIT

YouTube Premium si YouTube Music au ajuns in Romania

Incepand de astazi, cele doua servicii contracost ale YouTube sunt disponibile in Romania.

  • YouTube Music inlocuieste Google Play Music si este un serviciu similar cu Spotify. Veti putea asculta muzica favorita fara a fi intrerupta de reclame si veti primi sugestii pe baza istoricului de redare. Daca optati pentru abonamentul Premium, veti avea YouTube Music inclus.
  • YouTube Premium, cunoscut inainte sub numele de YouTube Red, este oarecum asemanator cu Netflix, dar mult mai mic decat acesta. In primul rand, Premium te va scapa definitiv de reclamele din video-uri, iti va permite descarcarea locala a video-urilor pentru a le putea urmari in mod offline si vei primi acces la continut (filme/seriale) original produs de YouTube. Soarta acestuia nu este foarte clara la ora actuala, intrucat Google a anuntat ca exista posibilitatea de a renunta la YouTube Premium. Aceiasi suma de bani ar urma sa fie generata din reclamele care vor „popula” dupa bunul lor plac continutul original (YouTube Originals).

Ambele servicii se pot testa gratuit timp de 30 de zile. YouTube Premium costa 26Ron pe luna, in timp ce Music 22Ron pe luna. Mai multe detalii aici.

SURSA ARTICOL AICI

Lasă un răspuns